DRIKKE; kakao

Her kommer min oppskrift på kakao, og en fiffig løsningen for å ha kakao klar til enhver tid behovet melder seg!

Kakao:

1 liter melk

4 ss sukker

4 ss kakao

4 store biter mørk sjokolade( ca 40-50 gram)

Kanelstang, vaniljestang og appelsinskall

Ha sukker, kakao og ca 2 dl melk i en gryte. Ha i vaniljestang, kanelstang og 1 bit med appelsinskall om du ønsker litt mer smak på sjokoladen. Kok opp blandingen så sukkeret løser seg, ha så i resten av melken. Varm forsiktig opp til kakaoen er god og varm. Plukk ut krydderet og appelsinen. Ha i sjokoladebitene og kjør blandingen med en stavmikser til all sjokoladen er oppløst. Om du ikke har stavmikser kan du også bruke en visp, men pass på å røre godt og lenge så all sjokoladen er smeltet inn i kakaoen din. Dypper du en skje i skal du ikke se «prikker» med sjokolade. Nå er sjokoladen klar til å konsumeres.

This slideshow requires JavaScript.

Jeg elsker å drikke varm sjokolade, men syntes det er litt pes å lage, dessuten spruter det når jeg stavmikser og det blir oppvask. Så derfor puttet jeg resten av sjokoladen tilbake på melkeflasken, sammen med alle krydrene og satte den i kjøleskapet. Nå når jeg vil ha en kopp er det bare å helle rett i gryten og varme! Dessuten er den enda bedre dagen etterpå🙂 Om du har mikrobølgeovn er det bare å helle rett i koppen. Genialt!

Hurra for kjapp kakao til late jenter & gutter!

Håper dere nyter helgen med litt sjokolade, for det er sunt for både kropp og sjel!

Bisous

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s