MAT;nyte: La maison de l’Aubrac

Vi ble anbefalt denne restauranten av en fransk kompis. Han jobber som servitør og er ofte innom her på vei hjem om natta. For restauranten er oppe hver dag, hele døgnet, hele året. Aubrac er et område i Frankrike som er kjent for fantastisk storfekjøtt og produksjon av fancy-smancy Laguiole kniver. La maison de l’Aubrac bruker kun kjøtt fra egen produksjon og på veggene får du se film fra gårdene og produksjonen.

Dette er ikke plassen om du er vegetarianer eller har lyst på et godt fiskemåltid. Har du derimor lyst på et stykke kjøtt som får deg til å revurdere de vakumpakkede indrefiletene fra Rema, er du kommet til rett plass!

Her kan du velge mellom kjøtt som er lagret fra 3-6 uker. Det finnes en egen meny for det mest vellagrede kjøttet! Vi ble anbefalt burgeren og gjorde som vi fikk beskjed om. Farsen til burgerne lages på stedet og er fersk hver dag. Du bestiller burgeren din rå, medium eller godt stekt. I Norge er vi ikke vant til å få kjøttfarsen vår rå, men det kommer i hovedsak av at all kjøttfarse kommer i plastikk og IKKE er fersk. Her nede er tartar, steak haché og carpaccio på de fleste menyer og et must på besøk i Paris.

Maten er ikke spesielt spennende eller innovativ, men den smaker bare fantastisk godt og jeg krever ikke mer. Anbefales absolutt, og et strålende alternativ til kebab på vei hjem om natta…

 

Bisous.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s